VACATURE Projectleider wegenis- en rioleringswerken

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING ALS PROJECTLEIDER WEGENIS- EN RIOLERINGSWERKEN?
Neem hier snel een kijkje achter de schermen bij DE JONGHE!

WAT HOUDT DE FUNCTIE IN?
Je bent verantwoordelijk voor het volledige proces. Je wordt van in het begin betrokken bij een nieuw project.
Het project wordt gecalculeerd door de calculatiedienst. Van zodra de klant zijn offerte goedkeurt, start de voorbereiding van het project door de aankoopdienst. Zij plaatsen de bestellingen, jij doet tijdig op voorhand de afroep ervan.
Intussen gebeurt er een overdracht met jou en is er een overleg tussen de calculatiedienst en jij.
Eens de werf van start gaat, ga je dagelijks ter plaatse. Je stuurt en motiveert de mannen op de werf en je probeert het project zo optimaal en kosten efficiënt mogelijk te organiseren. De dagelijkse planning van mensen, machines en materiaal gebeurt door jou in nauw overleg met de logistiek en operationeel verantwoordelijke.
Wekelijks wordt de vooruitgang van de werken besproken op de planningsvergadering met het volledige team. Je rapporteert naar de Operationeel Verantwoordelijke. Daarnaast werk je nauw samen met de Logistiek Verantwoordelijke en de Calculatiedienst.
Je staat in nauw contact met de opdrachtgever en werf gerelateerde partijen.
Maandelijks zorg jij tijdig voor de afrekening van de uitgevoerde werken en werk je toe naar een de voorlopige/ definitieve oplevering en de afsluiting van het volledige project.
Op basis van de nacalculatie worden de resultaten van de werf besproken op regelmatige basis met jouw leidinggevenden.

Het team
Je komt terecht in een team van 4 projectleiders Aannemingen, elk met zijn specialiteit (industrie, funderingswerken, omgevingsaanleg,…).
Er wordt daarnaast nauw samengewerkt met het team projectleiders Tuinen.

NAAR WIE ZIJN WE OP ZOEK?
We zoeken een handige Harry met een diploma industrieel ingenieur of bachelor bouw en een goede portie boerenverstand op zak.
De studies die je volgde, zorgen ervoor dat je een stevige technische basis hebt.
Veel belangrijker dan jouw diploma is echter jouw ervaring op het veld en jouw persoonlijke ingesteldheid. Je bent immers iemand die graag samenwerkt met anderen. Je vindt het leuk om mensen aan te sturen en te coachen, je weet als geen ander hoe je de mannen op de werf kan motiveren.
Voor jou niet te veel blabla, je wil vooruit en je ziet snel hoe je een werf zo optimaal mogelijk kan organiseren.
Je houdt van afwisseling, een hele dag bureauwerk is niets voor jou. Je hebt geen hekel aan administratie maar jouw voorkeur gaat toch uit naar een job waarbij je regelmatig op de werven bent.
Je vindt het interessant dat je verantwoordelijk bent voor het volledige proces.

Je werkt liever niet in een grote mastodont, waar er veel bureaucratie is en waar iedereen in hokjes denkt. Jouw voorkeur gaat eerder uit naar een middelgrote onderneming, met een stevige basis (meer dan 35 jaar ervaring) en een 50 tal medewerkers. Een bedrijf dat goed uitgerust is om professioneel en kwalitatief werk te leveren maar waar je toch geen nummer bent. Een bedrijf waar jouw inbreng gewaardeerd wordt, en waar je ook actief betrokken wordt in het beleid van de onderneming. Je vindt het een uitdaging om verschillende types projecten op te volgen. Je weet veel over grondwerken, wegenis en riolering maar je hebt ook een bepaalde affiniteit voor groenaanleg.

Ook de diversiteit in de klantenportfolio (particuliere klanten, industriële klanten en overheidsinstanties) spreekt jou wel aan.

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Geen dag bij De Jonghe is hetzelfde!
– Een job die je volledig zelf inplant en kan vormgeven in een dynamisch en groeiend bedrijf met een jong team.
Een Kmo context die zich kenmerkt door een doe-mentaliteit in collegiale sfeer waar hard werken afgewisseld wordt met de nodige informele momenten.
Een competitief salarispakket aangevuld met een bedrijfswagen, smartphone en laptop, rekening houdende met anciënniteit en ervaring. Er wordt ook een pensioenspaarplan aangeboden.
Het salarispakket is bespreekbaar tijdens de selectieprocedure.

IS JE INTERESSE AANGEWAKKERD?
Solliciteren kan door een email te sturen met jouw CV en motivatiebrief naar Kaat De Jonghe of met onze partner Andress Consulting.

Heb je nog vragen: Kaat beantwoordt graag je vragen op 09/344 45 45 of vacatures@dejonghe.info.