Disclaimer

GROEP DE JONGHE BV

BTW: BE 0421.440.254

De informatie op de website van Groep De Jonghe BV is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan niet worden beschouwd als professioneel advies. Hoewel wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op onze website accuraat en up-to-date is, kunnen wij geen garanties geven met betrekking tot de juistheid, volledigheid en actualiteit van de verstrekte informatie.

 

Groep De Jonghe BV is niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies als gevolg van het gebruik van de informatie op onze website. Dit omvat ook schade of verlies veroorzaakt door virussen, bugs, malware of andere kwaadaardige software die kan worden overgedragen via onze website of door het klikken op links naar externe websites.

 

Groep De Jonghe BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarnaar onze website mogelijk links bevat. Het aanbieden van links naar externe websites impliceert geen goedkeuring van de inhoud van die websites of enige associatie met de eigenaars of exploitanten van die websites.

 

Alle inhoud op de website van Groep De Jonghe BV, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video’s en audio, is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gekopieerd, gewijzigd, verspreid of anderszins worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Groep De Jonghe BV.

 

Deze disclaimer kan te allen tijde worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met de voorwaarden van deze disclaimer. Als u het niet eens bent met deze voorwaarden, verzoeken wij u vriendelijk om onze website niet te gebruiken.