FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je nog andere vragen? Contacteer ons via het contactformulier en we helpen je zo snel mogelijk.

Nadat we een afspraak gemaakt hebben, komen wij ter plaatse bij u kijken. Tijdens ons gesprek leren we elkaar beter kennen en vertelt u wat u verlangt van uw tuin.

Nadien maken we een prijsofferte voor het opmaken van een ontwerp. Als u deze hebt goedgekeurd dan maken we een voorontwerp. Het voorontwerp wordt bij ons op het bureau besproken. Daaruit volgt dan een ontwerp en een beplantings- en uitvoeringsplan. Aan de hand van deze plannen maken wij een gedetailleerde meetstaat en offerte op.

Ja dat kan. Onze tuinarchitecten geven advies en inspiratie en komen vaak met ideeën waar u zelf misschien niet direct gedacht aan had.

Het opmaken van een offerte is vrijblijvend. Voor het opmaken van een schadebestek voor de verzekering vragen wij wel een vergoeding.

Ja. Wij ontwerpen voor particulieren, bedrijven, bouwpromotoren, rusthuizen, ziekenhuizen, scholen…

Ja dat kan. Onze tuinarchitect en onderhoudsploeg kunnen u helpen

Wij zijn alle weekdagen vlot bereikbaar tussen 8.00u en 17.00u. Op zaterdag is het noodzakelijk om een afspraak te maken met onze tuinarchitecten.

Ja dat kan. We helpen u graag.

Uw prijsaanvraag kan u sturen naar offertedienst@dejonghe.info. U kan bellen naar 09/344.45.45 om een afspraak te maken.

Bel ons algemeen nummer 09/344.45.45 en vraag naar Kaat of stuur een mail naar vacatures@dejonghe.info.

Ja. U mag de plannen, meetstaat en bestek doorsturen naar offertedienst@dejonghe.info

Ja, wij hebben reeds geruime tijd ervaring met het aanleggen van verhardingen en tuinen op daken.

Wij kunnen u helpen met het ontwerp en het aanleggen van uw daktuin.

Ja voor alle wegeniswerken kan u bij ons terecht. U mag de plannen, meetstaat en bestek doorsturen naar offertedienst@dejonghe.info

Ja, wij gieten ter plaatse de betonnen kuip en kunnen zorgen voor de technieken en afwerking.

Ja dat kan. We zullen ter plaatse komen om prijs op temaken. Bel ons algemeen nummer 09/344.45.45 om een afspraak te maken

Als de scheurtjes of beschadigingen oppervlakkig zijn kunnen wij een asfalthersteller aanbrengen bovenop de bestaande laag asfalt. U kan zelf ook aan de slag met onze kant- en klaar oplossing. Indien een oppervlakkig herstel niet toereikend is, kunnen wij ook een offerte opmaken voor het uitbreken en herplaatsen van uw bestaande oprit.

Ja dat kan. U mag de plannen, meetstaat en bestek doorsturen naar offertedienst@dejonghe.info

Wij engageren ons om op een veilige manier te werken en zijn een VCA* gecertificeerd bedrijf. Onze werknemers worden regelmatig bijgeschoold over thema’s rond veiligheid.

Ja

Wij kunnen u helpen met de voorbereidende grondwerken, funderings- en rioleringswerken. Wij hebben veel ervaring in het leveren en plaatsen van septische putten en regenwaterputten. Ook voor de afwerking kan u bij ons terecht. U kan ons inschakelen voor alle verhardingswerken (oprit – parking en paden), voor de aanleg van uw tuin en voor het leveren en plaatsen van uw afsluiting.

Ja, wij geven 1 jaar garantie op de beplanting. De opdrachtgever dient de beplanting als een goede huisvader te onderhouden. Dit wil zeggen dat de bouwheer instaat voor het water geven tijdens droge periodes, het regelmatig nakijken van de planten op ziektes, op gepaste tijdstippen snoeien en het onkruidvrij houden van de beplanting. Uiteraard kan onze onderhoudsploeg u hierbij helpen als u zelf geen tijd hebt voor het onderhoud. Als u zou zien dat de planten tekenen vertonen van vraat of ziekte, geef je ons een seintje. Onze tuinarchitecten komen dan langs.