Vacature: Commercieel verantwoordelijke offertes en aankoop

De Jonghe in Eeklo heeft op 40 jaar tijd een heel straffe reputatie opgebouwd in wegenis en riolering, grond- en funderingswerken
en tuinarchitectuur voor  bedrijven, openbare instellingen en private klanten.
Ons team, bestaande uit een vijftigtal medewerkers, geeft zich voor elk project 110%, ondersteund door pakken ervaring, een uitgebreid machinepark en een eigen ontwerpstudio.
Als aannemer klasse VI zijn wij gespecialiseerd in kwalitatieve en duurzame projecten in omgevingsaanleg.
Om onze interne werking verder te stroomlijnen, zoeken wij iemand die zich volledig wil smijten als (m/v) Commercieel verantwoordelijke offertes en aankoop voor de afdeling aannemingen.

 • Zoals de functietitel doet vermoeden, is je opdracht tweeledig.
 • Enerzijds treed je op als hoofdcalculator voor De Jonghe. Dit is jouw kerntaak. Je verzorgt alle voorcalculaties voor projecten in de wegenis-, riolerings- en funderingswerken en tracht het rendement zo correct mogelijk in te schatten. In tussentijd help je bij het verder uitbouwen van een degelijk voor- en nacalculatiesysteem.
 • Daarnaast sta je ook in voor de actieve opvolging van de offertes.
  Je contacteert de klanten en gaat regelmatig ter plaatse om verdere besprekingen te voeren en advies te verlenen.
  Zodra een offerte goedgekeurd wordt geef je een duidelijke briefing aan de werf- en projectleider.
 • Je participeert actief bij nacalculatiebesprekingen met de werf- en projectleiders, analyseert continu de processen en streeft voortdurend naar de optimalisatie van onze werkwijze, systemen en calculatie.
 • Anderzijds krijg je als aankoopverantwoordelijke een zeer commerciële rol binnen onze firma. Je onderhandelt de aankoopprijzen, leveringscondities e.a. met leveranciers van werfgerelateerd bouwmateriaal, en gaat actief op zoek naar nieuwe leveranciers. In samenspraak met de projectleiders en aan de hand van de input afkomstig van de werven werk je een gedegen aankoopbeleid uit.
 • Wij reserveren deze functie voor een zelfstandig en gedreven kandidaat met een bachelor- of ingenieursdiploma in een bouwkundige richting én enkele jaren relevante werkervaring in wegenis- en rioleringswerken.
 • Je bent erg vlot in de omgang, commercieel ingesteld en een echte ondernemer.
 • Tegelijkertijd beschik je over een stevige portie gezond verstand: je kan door het bos (de cijfertjes) de bomen (het uiteindelijke doel) zien, bent pragmatisch ingesteld en hebt voeling met de werkvloer/werf.
 • Een jong en ambitieus team, een familiale sfeer in een vlakke organisatiestructuur, waar betrokkenheid en inbreng geen holle woorden zijn, waar zelfstandig werken de regel is…
 • Als extraatje zorgen wij voor een zeer aantrekkelijk loon en een mooie bedrijfswagen.

 

Herken je jezelf in deze omschrijving? Dan ben jij misschien wel de persoon waar wij naar op zoek zijn…

Contacteer Kaat via mail: vacatures@dejonghe.info of telefonisch op het nummer 09/344 45 45