Home » Funerarium De Smet Calsijn

Funerarium De Smet Calsijn

We kregen carte blanche voor het ontwerp en de aanleg van de parking, de binnentuin en de toegang van het meditorium. De parking werd uitgevoerd in waterdoorlatende materialen. Voor de andere delen werd gekozen voor duurzame kleiklinkers en strakke betontegels. In de binnentuin valt de waterschaal op. De circle of life werd rondom beplant met vaste planten en 4 sierappelaars. In de tuin zullen gedurende de lente tot aan het najaar bloemen bloeien en zorgen voor kleur tijdens de droevige momenten bij het afscheid aan je dierbare. Op verschillende plaatsen kunnen de bezoekers uitrusten op de strakke betonnen banken. De zachte hellingen zorgen ervoor dat rolstoelgebruikers zich op een comfortabele manier tussen de gebouwen kunnen verplaatsen.