Home » Vacatures

Vacatures

De Jonghe in Eeklo heeft op 40 jaar tijd een heel straffe reputatie opgebouwd in wegenis en riolering, grond- en funderingswerken en tuinarchitectuur voor bedrijven, openbare instellingen en private klanten.
Ons team, bestaande uit een vijftigtal medewerkers, geeft zich voor elk project 110%, ondersteund door pakken ervaring, een uitgebreid machinepark en een eigen ontwerpstudio.
Als aannemer klasse VI zijn wij gespecialiseerd in kwalitatieve en duurzame projecten in omgevingsaanleg.

Jij werkt liever niet in een grote firma waar niet iedereen elkaar kent. Jouw voorkeur gaat eerder uit naar een middelgrote onderneming, met een stevige basis. Een bedrijf dat goed uitgerust is om professioneel en kwalitatief werk te leveren, maar waar je toch geen “nummer” bent. Een bedrijf waar jouw inbreng gewaardeerd wordt.

Hebben we jouw interesse aangewakkerd?

Bel ons algemeen nummer 09/344.45.45 en vraag naar Kaat of stuur een mail naar vacatures@dejonghe.info.

Spontaan solliciteren bij De Jonghe? Dat kan ook!

Momenteel hebben we volgende onderstaande openstaande vacatures:

Vacature: Calculator/ Werfvoorbereider

Om onze interne werking verder te stroomlijnen, zoeken wij iemand die zich volledig wil smijten als Calculator/ Werfvoorbereider (m/v)  voor de afdeling aannemingen. de job: Je werkt aan de voorcalculaties voor projecten in de wegenis-, riolerings- en funderingswerken en schat het rendement zo correct mogelijk in. Je overlegt hiervoor ook met werfleiders en/of werkt samen […]

Een dag uit het leven van Joshua

Benieuwd naar een blik achter de schermen van Joshua, onze polyvalente arbeider wegenis- en rioleringswerken? HIJ ZOEKT COLLEGA’S in wegenis- en rioleringswerken, tuinaanleg en nog zoveel meer! Voor meer informatie: klik hier!  

Een dag uit het leven van Lieven

Benieuwd naar een blik achter de schermen van Lieven, onze projectleider Wegenis- en rioleringswerken? HIJ ZOEKT EEN COLLEGA! Voor meer informatie: klik hier!  

VACATURE Projectleider wegenis- en rioleringswerken

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING ALS PROJECTLEIDER WEGENIS- EN RIOLERINGSWERKEN? Neem hier snel een kijkje achter de schermen bij DE JONGHE! WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je bent verantwoordelijk voor het volledige proces. Je wordt van in het begin betrokken bij een nieuw project. Het project wordt gecalculeerd door de calculatiedienst. Van zodra de […]

Niets Gevonden

Uw zoekopdracht leverde helaas geen artikelen op